Oy Teknoma Ab ostaa Lautex Oy:n

Oy Teknoma Ab osti Lautex Oy:n osakekannan Christian Berner Invest AB:lta 7.3.2016 solmitulla osakekaupalla. Kaupan myötä Christian Berner Invest AB:sta tuli 25% osakas Oy Teknoma Ab:ssa.

Nummelassa sijaitsevan Lautex Oy:n toiminta jatkuu toimitusjohtaja Kiuru Schalinin johdolla nykyisen henkilöstön voimin Oy Teknoma Ab:n omistuksessa. Lautex Oy valmistaa ja markkinoi metallisia alakattoja sekä laivanrakennus- että talonrakennusteollisuudelle. Lautex toimii myös teollisuuden alihankkijana. Tuotteista löytyvät paneeli-, säle-, kasetti- sekä ritiläkatot täydellisinä alakattojärjestelminä.

Teknoma oy – Lehdistotiedote 8.3.2016 – FI Teknoma oy – Pressmeddelande 8.3.2016 – SE Teknoma oy – Press Release 8.3.2016 – UK

 

Houghton Finland osaksi Oy Teknoma Ab:ta

Oy Teknoma Ab täydentää tuotevalikoimaansa Houghton-tuotteilla. Houghton Finland tulee osaksi Oy Teknoma Ab:ta 18.1.2016 .

Tuotteet ovat jatkossa saatavilla Oy Teknoma Ab:n varastotiloista Espoosta.

Liitteessä asiaa koskeva asiakastiedote, joka sisältää uudet yhteystiedot ja muuta lisätietoa.

Houghton tiedote

Konepajapäivät

Teknoman Konepajapäivät Jyväskylässä

 

Teknoma Oy järjesti konepajapäivät Jyväskylässä 28-29.10. Kuulimme esityksiä konepajojen kemikaalien tulevaisuuden näkymistä, painopisteenä lastuaminen, pesu ja korroosionesto. Esiintyjinä oli esim Chemische Werke Kluthelta Michael Herrmann.

Kiitos kaikille kuulijoille!

 

Katso Eurometallilehden artikkeli EM10_Teknoma

Verkkokauppamme on avattu

Verkkokauppa.teknoma.fi

Teknoma on A Clean Partner:in edustaja Suomessa

fyra-varumarken

Teknoma Oy on sopinut yhteistyöstä ruotsalaisen A Clean Partnerin kanssa.  A Clean Partner on erikoistunut raskaan kaluston sekä autojen pesuun. A Clean Partner:in tunnettuja tuotenimiä on esim Snowclean,  Strovels sekä Trutest.

 

 

 

 

Putkien läpivientitiivisteitä

Teknoma Oy on solminut sopimuksen PSI-yhtiön kanssa putkien läpivientitiivisteiden tuonnista ja markkinoinnista Suomessa.

 

Yrityksen maailman laajuisesti tunnettuja tuotteita ovat esim. Link seal ja Compact seal.

Tuotekanta pitää sisällään läpivientien tiivistykseen, putkien tukemiseen ja puhdistukseen sekä laippaliitosten galvaaniseen eristämiseen kuuluvat tuotteet.

Päivitämme tältä osin nettisivustomme piakkoin.

EURO MINING 2013 Tampereella

Kiitoksia messuosastollemma Euro Mining messuilla 11.-12.9. 2013 Tampereen messuhallissa käyneille.

Pääasiallisesti näytteillä oli edustamiamme liitin, suodatus ja tiivistetuotteita erilaisiin käyttökohteisiin louhinnasta maansiirron kautta prosessiin.

 

Letkuliittimiä

Teknoman edustukseen on tullut länsi-eurooppalaisen valmistajan laadukkaita, mutta melko edullisia letkuliittimiä teollisuuden ja esim. ajoneuvo käyttökohteisiin. Kunhan saamme esitteen valmiiksi, päivitämme sivut asian osalta.

 

Myynnistä vastaa mekaaninen osasto, joten keskuksen kautta ohjataan asiaankuuluvalle myyjälle.

 

 

Hakufluid-työstönesteet

 Kluthe GbmH on kehittänyt ja tuonut markkinoille uuden innovatiivisen HakuFluid-työstönesteperheen. Tällä saavutetaan merkittävästi pidempi terän kestoikä ja työstettävän kappaleen parempi pinnanlaatu.

Esite Hakufluid

FME edustus

Teknoman tuotevalikoima laajenee. Olemme saaneet valikoimaamme maailman johtaviin kuuluvan FME ja FOD-tuotteita valmistavan Ty-Flot:n tuotteet.

FME (Foreign material exclusion) ja FOD (foreign object damage/debris) on uusi tapa ajatella huoltoprosessien aiheuttamia turhia likaantumisia tai vaurioitumisia, jotka johtuvat siitä, että työkalu putoaa tai hiontasuihku menee väärään paikkaan, laakeripintoja merkkausmaalataan tai pesuvedet menee väärään paikkaan. Kukaan meistä ei varmaankaan jogurttiinsa haluaisi koneistuspurua, mutta sen pois saaminen putkistosta sulkemisen jälkeen ei onnistu kuin ajamalla jotain läpi. Pesu tulos on harvoin 100%.

Lähestymällä asiaa järjestelmällisesti saadaan aikaan suuria säästöjä ja parannuksia. Varsinkin työturvallisuus paranee selvästi, kun ei tarvitse pelätä tippuvia työkaluja tms.