Etusivu » Tuotteet » James Walker – Teollisuustiivisteet

James Walker – Teollisuustiivisteet

Levytiivisteet

James Walker -levytiivisteetTeknoma myy ja markkinoi James Walkerin levytiivisteitä. Varastoimme Espoossa levyjä ja suuren määrän erikokoisia DN standardin mukaisia tiivisteitä.
Leikkuupalvelumme toimittaa myös tiivisteitä määrämittaan leikattuina.

Teknomalla meillä on mahdollisuus myös pikatoimituksiin leikatuissa tiivisteissä. Olemme toimittaneet leikattuja tiivisteitä jopa 15 min. toimitusajalla.

Metaflex- spiraalitiiviste

Spiraalitiivisteiden osaajan, James Walker Moorflex:n, Metaflex on tunnettu tavaramerkki voimalaitoksissa, kemianteollisuudessa, petrokemian teollisuudessa, paperi- ja selluteollisuudessa sekä laivateollisuudessa luotettavana lämpövaihteluja, kemikaaleja, paineita ja tärinää kestävänä laippatiivisteenä.

Toimitamme standarditiivisteiden lisäksi asiakkaidemme tarpeisiin hyvin laajan kirjon eri metalleista ja täyteaineista valmistettuja spiraalitiivisteitä.
Varastoimme yleisimpiä kokoja spiraaligrafiitti-tiivisteitä ja spiraali PTFE-tiivisteitä.

Moorflex esite
Moorflex tekninen käsikirja

Metakamm- kampaprofiilitiivisteet

Kampaprofiilitiivisteissä yhdistyy metallin asennusjämäkkyys ja PTFE:n tai grafiitin mukautuvuus. Kampaprofiilitiiviste on myös ainoa tiiviste, joka voidaan korjata paikan päällä uutta vastaavan kuntoon puhdistamalla ja pinnoittamalla.

Me Teknomalla myös puhdistamme ja kunnostamme vanhoja kampaprofiilitiivisteitä.

Walkersele D6

Walkersele D6 on kudosselkäinen akselitiiviste, jonka huuli on tehty lopulliseen muotoonsa leikkaamalla optimoidun huulikosketuksen varmistamiseksi. Tiivisteessä käytetään kierrejousta kontrolloidun tiivistyspaineen aikaansaamiseksi. Tiiviste kestää noin 0.04 MPa ylipaineen. Materiaalista riippuen kehänopeutta jopa 27 m/s. Käyttölämpötilarajat ovat täysin materiaalista riippuvaisia.

Tiivisteitä valmistetaan useista vaihtoehtoisesta kumimateriaalista. Tyypillisimmät materiaalit ovat M1( nitriilikumi) ja M9 ( fluorikumi). Muita materiaaleja on esim. Ultraglide ja Aquaglide ( erikois-HNBR-materiaaleja).

Tiiviste on muottivulkanoidaan erotuksena esim profiilista tehtävistä. Tämä takaa paremman istuvuuden esim pyöreyden ansiosta. Erittäin isot tiivisteet voidaan tehdä muottiliitosvulkanoinnilla, jolloin useammasta pienemmästä tiivisteestä tehdään yksi iso tiiviste. Periaatteessa menetelmä ei rajoita yläpäässä kokoa, joten kovinkin isoja tiivisteitä voidaan valmistaa. Yli 10 metrin halkaisijaisia tiivisteitä on toimitettu.

Yleisimmät käyttökohteet ovat laivoissa valsseissa ja teloissa sekä kriittisemmissä akseleissa.

Walkersele D7

D7 on robustimpi versio pikku veljestään D6:sta. Tämä tiiviste kestää jopa 0.4 MPa ( 4 bar) ylipaineen käytössä. Walkersele D7 on kudosselkäinen akselitiiviste, jonka huuli on tehty lopulliseen muotoonsa leikkaamalla optimoidun huulikosketuksen varmistamiseksi.

Tiivisteessä käytetään kierrejousta kontrolloidun tiivistyspaineen aikaansaamiseksi. Tiiviste kestää noin 0.4 MPa ylipaineen. Materiaalista riippuen kehänopeutta jopa 27 m/s. Käyttölämpötilarajat ovat täysin materiaalista riippuvaisia. Tiivisteitä valmistetaan useista vaihtoehtoisesta kumimateriaalista. Tyypillisimmät materiaalit ovat M1( nitriilikumi) ja M9 ( fluorikumi). Muita materiaaleja on esim. Ultraglide ja Aquaglide ( erikois-HNBR-materiaaleja).

Tiiviste on muottivulkanoidaan erotuksena esim profiilista tehtävistä. Tämä takaa paremman istuvuuden esim pyöreyden ansiosta. Erittäin isot tiivisteet voidaan tehdä muottiliitosvulkanoinnilla, jolloin useammasta pienemmästä tiivisteestä tehdään yksi iso tiiviste. Periaatteessa menetelmä ei rajoita yläpäässä kokoa, joten kovinkin isoja tiivisteitä voidaan valmistaa. Yli 10 metrin halkaisijaisia tiivisteitä on toimitettu. Yleisimmät käyttökohteet ovat laivoissa valsseissa ja teloissa sekä kriittisemmissä akseleissa.

Walkersele OSJ

Walkersele OSJ mahdollistaa huulitiivsteen liittämisen akselilla, niin että saadaan katkaisemattoman tiivisteen tiiveys.
Erikoisvulkanoiduilla osilla saadaan huuli osumaan oikein kohdalleen.

Tiivisteen liitosmenetelmä on helppo ja tiivisteen liittäminen ei vaadi erikoistyökaluja onnistuakseen vain vähän aikaa ja viitseliäisyyttä. Usein liittämisellä päästään massivisista purkuoperaatioista. Joskus esim. kytkimen irroitus aiheuttaa sen, ettei linjaus enää niin vaan onnistukkaan.

 

Kotisivut: www.jameswalker.biz