Etusivu » Tuotteet » VICTAULIC-putkiliitosjärjestelmä

VICTAULIC-putkiliitosjärjestelmä

Teknoma Oy edustaa Victaulic putkiliitinjärjestelmää Suomen teollisuudelle. Järjestelmä on erittäin monipuolinen ja käsittää liitinten lisäksi kaikki tarvittavat muoto-osat, erilaisia venttiileitä ja suodatinosia.

Liitinjärjestelmä perustuu kumitiivisteeseen, joka puristuu putken ympärille. Kumitiiviste lukitaan paikoilleen pannalla, joka asettuessaan uraan lukitsee myös putket paikoilleen. Pannoissa on kaksi tyyppiä, joista toinen tyyppi on joustava ja toinen jäykkä. Joustava tyyppi mahdollistaa jopa kaarevan putkilinjan teon ilman muoto-osia.

Liitinjärjestelmän suurin valtti on helppous ja nopeus. Liitosjärjestelmän komponentteja voidaan vaihtaa tai asentoa muuttaa avaamalla pultit. Muutosten teko ei ole hankalaa jälkikäteenkään. Kaksi pulttia auki/ panta ja tiiviste sivuun. Liitos on purettu.

Säteen suuntainen asennus helpottaa esim. hydrauliikkaputkien asennusta.

Kemiallinen kestoalue on erittäin laaja eri tiivistemateriaalien avulla. Periaatteessa panta ei koskaan joudu kosketuksiin väliaineen kanssa, mutta sekin voidaan tehdä esim. ruostumattomasta teräksestä tarvittaessa.

Meiltä saa pantojen ja järjestelmäkomponenttien lisäksi apua putkistokuvien muuttamiseksi Victaulic:lle, uritustyökalut, putken katkaisu työkalut ja opastusta ja apua.
Mielellämme teemme myös kannattavuus ja työmäärä vertailuja muiden käytössä olevien tapojen kanssa.

Kotisivut: http://www.victaulic.com/